Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι όπως σας είχαμε προαναγγείλει, προχωρήσαμε έγκαιρα (μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου), στην κατάθεση της προσφυγής μας κατά του Προεδρικού Διατάγματος.

Επιπλέον εντός των ημερών θα προχωρήσουμε στις περαιτέρω ενδεδειγμένες κινήσεις, προκειμένου να επισπευστεί ο χρόνος εκδίκασης της προσφυγής μας.

Ανεξάρτητα με την δικαστική έκβαση της υπόθεσής μας, επεξεργαζόμαστε και άλλες εναλλακτικές στρατηγικές, που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για τη διεκδίκηση της δίκαιης έκβασης του αιτήματός μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το blog είναι ανοικτό σε όλους και μπορείτε να εκφράσετε τις θέσεις σας, τις απόψεις και τις προτάσεις σας για το συγκεκριμένο θέμα και όχι μόνον.
Αν πάλι θέλετε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τηλεφωνικώς.

Για το Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.ΕΛΠ


Νένα Μαυρομμάτη Γιούλη Αναγνωστοπούλου1 σχόλιο:

  1. Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2009
    Φοιτητής?λάθος κάνεις!
    Το δίλλημα σε αυτούς που λαμβάνουν τις εξοργιστικές αυτές αποφάσεις για φοιτητές 2 ταχυτήτων, είναι ξεκάθαρο και πρέπει να τεθεί ως εξής:Θέλετε δημιουργικούς ανθρώπους, που τους ενθαρρύνετε στο ξεκίνημα των σπουδών τους, ή φοιτητές που θα γνωρίζουν πως η δύσκολη προσπάθεια που πάνε να ξεκινήσουν δεν οδηγεί πουθενά?Ποιος αποφασίζει να οδηγήσει τους φοιτητές του ελληνικού πολιτισμού στην ματαιοπονία και ποιος είναι αυτός που του δίνει αυτό το δικαίωμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή