Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Π.Δ. 66/22-5-2009

Ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.ΕΛΠ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


Ο Σύλλογός μας, μετά την κατάθεση της Αίτησης Ακυρώσεως κατά του Π.Δ. στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 6 Αυγούστου 2009, δεν παρέμεινε αδρανής. Έτσι εξουσιοδότησε το δικηγόρο που έχει αναλάβει την εκπροσώπησή του, κ. Λ. Μωραΐτη, να καταθέσει «Αίτηση Προτιμήσεως», προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία εκδίκασης της υπόθεσης.
Κατόπιν των συγκεκριμένων εκ μέρους του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.ΕΛΠ ενεργειών και την αποδοχή από το Συμβούλιο της Επικρατείας της εν λόγω αίτησης, ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 21η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010.

4 σχόλια:

 1. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια που κάνετε ώστε να κατοχυρωθούν τα επαγγελματικά μας δικαιώματα και να αναγνωρίζονται οι απόφοιτοι της σχολής μας χωρίς καμία διάκριση από τους απόφοιτους άλλων σχολών του ΕΑΠ αλλά και των υπολοίπων του κλάδου των ανθρωπιστικών σπουδών. Ελπίζω να στεφθεί με επιτυχία όλη αυτή η προσπάθεια.Να είστε πάντα καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προς το Blog σας

  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. τι έγινε με την εκδίκαση;θα μας ενημερώσει κανείς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή