Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.ΕΛΠ

Συνάδελφοι,

Ενόψει των εκλογών του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, αποστείλαμε ηλεκτρονικά προς όλα τα μέλη μας, αλλά και σε όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ενημερωθούν για τη δραστηριότητα του Συλλόγου μας, την εξής ενημερωτική επιστολή:ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ «ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ»
(ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.ΕΛΠ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
www.ellinikospolitismos-eap.blogspot.com
e-mail: ellinikospolitismos.eap@gmail.com - τηλ.: 6944 277 534 & 6937 956 496Αρ. Πρωτ. 45
Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2010

ΘΕΜΑ: ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Καταρχάς το Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.ΕΛΠ σας εύχεται ένα δημιουργικό και γεμάτο υγεία 2010.

Σχετικά με θέματά μας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι έχει προγραμματισθεί η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.ΕΛΠ, για την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010 (έχει ήδη αναρτηθεί στο blog από τις 4 Δεκεμβρίου 2οο9).

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας, Ακαδημίας 60 (στο ύψος της οδού Μαυρομιχάλη), στον 5ο όροφο, από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.

Σύμφωνα με τα όσα ορίζει το καταστατικό μας:

1. Στις εκλογές μπορούν να συμμετάσχουν όσα από τα μέλη μας είναι ταμειακώς εντάξει. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε να καταθέσετε το ποσόν των 30€ στο λογαριασμό μας, που τηρείται στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, με αριθμό: 080 959 059 59 (Μαυρομμάτη – Κατσώρα).
Επίσης, όσοι επιθυμείτε, έχετε το περιθώριο να εγγραφείτε στον ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.ΕΛΠ και να καταβάλλετε το ποσόν στην ταμία του Συλλόγου μας κα Λούλα Κατσώρα, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

2. Όσοι ενδιαφέρεστε να είστε υποψήφιοι για τα όργανα του Συλλόγου, μπορείτε να καταθέσετε την υποψηφιότητά σας, με απλή έγγραφη δήλωση στο Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης, αμέσως μόλις αναλάβει καθήκοντα.

Θα παρακαλούσαμε ωστόσο, για λόγους απολύτως πρακτικούς, να γνωστοποιήσετε την υποψηφιότητά σας είτε τηλεφωνικά είτε με email, στο Δ.Σ. του Συλλόγου μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, ώστε να έχουμε έτοιμα τα ψηφοδέλτια και να αποφύγουμε την ταλαιπωρία και την χρονοτριβή κατά την ημέρα των εκλογών.

3. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και εφόσον υπάρχει η οριζόμενη από το Καταστατικό απαρτία, θα ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:
α. Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ.

β. Κατάθεση υποψηφιοτήτων για τα όργανα του Συλλόγου, στο Προεδρείο της
Γ.Σ.

γ. Διοικητικός Απολογισμός,

δ. Οικονομικός Απολογισμός,

ε. Τοποθετήσεις μελών του Δ.Σ. και των μελών του Συλλόγου, για θέματα
που μας απασχολούν. (χρόνος κάθε ομιλητή περίπου 5 λεπτά).

4. Για την εκλογή των 7 μελών του Δ.Σ. και των 3 μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής, κάθε ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να θέσει μέχρι 3 σταυρούς προτίμησης, για κάθε όργανο (3 για το Δ.Σ. και 3 για την Ελεγκτική Επιτροπή).

5. Όλοι οι υποψήφιοι θα αναγραφούν σε κοινό ψηφοδέλτιο, κατά αλφαβητική σειρά, ξεχωριστά για το Δ.Σ. και ξεχωριστά για την Ελεγκτική Επιτροπή.
Επιπλέον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις προθέσεις μας ήταν η συμμετοχή στις εκλογές και των μελών μας, που διαμένουν εκτός Αθηνών, με τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου.
Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το Καταστατικό και δεν υπάρχει δυνατότητα υπέρβασης του υπάρχοντος νομικού κενού, παρά μόνο με τροποποίηση του Καταστατικού, η οποία θα συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη της Γ.Σ.
Κατόπιν των παραπάνω, σας καλούμε να συμμετάσχετε στις διαδικασίες και εφόσον έχετε κάποιες προτάσεις, που θα θέλατε να συμπεριληφθούν στην ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι την Πέμπτη.
Τέλος, μέχρι το Σάββατο, θα λάβετε και την ημερήσια διάταξη της Γ. Σ.

Για το Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.ΕΛΠ

Νένα Μαυρομμάτη Γιούλη Αναγνωστοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου