Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕ

Συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εν πρώτοις καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα μέρος του ποσού, προκειμένου να καταθέσουμε τα παράβολα για την εκδίκαση της υπόθεσής μας, η οποία θα διεξαχθεί κανονικά αύριο στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Στην προσπάθειά μας αυτή, βρέθηκαν ορισμένοι συνάδελφοι, οι οποίοι συνεισέφεραν πολλά περισσότερα χρήματα, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια του Συλλόγου μας και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε και δημοσίως για την προσφορά και την εμπιστοσύνη τους.
Η εκδίκαση πρόκειται να γίνει αύριο, στις 9 το πρωί στην έδρα του Σ.Τ.Ε., στη Στοά Αρσάκη, επί της οδού Πανεπιστημίου. Ωστόσο εξ όσων γνωρίζουμε, η ακροαματική διαδικασία γίνεται μόνο με την εξέταση των υπομνημάτων, που ήδη έχουν κατατεθεί και χωρίς εξέταση μαρτύρων. Οπότε ακόμη και να παραστούμε, δεν έχουμε οποιοδήποτε δικαίωμα παρέμβασης, πέραν της παρακολούθησης της διαδικασίας. Σχετικά με την απόφαση, θα μας γνωστοποιηθεί το νωρίτερο σε 4 μήνες από σήμερα. Οπότε πρέπει να επιδείξουμε λίγη ακόμη υπομονή, μέχρι να γνωστοποιηθεί η απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε για μια ακόμη φορά στους συναδέλφους, να καταβάλλουν τα χρήματα που τους αναλογούν για το Σύλλογο, προκειμένου να καλύψουμε και το εναπομείναν ποσό της δαπάνης για την προσφυγή.
Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε με ανακοίνωση στο blog μας.

Σας ευχαριστούμε,
ΤΟ Δ.Σ. του ΠΑΣΥΦΑΕΛΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου