Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επειδή το θέμα που μας απασχολεί κρίνεται ως εξαιρετικά επείγον, η ομάδα που έχει ασχοληθεί με το ζήτημα της προσφυγής μας, θεωρήσαμε σκόπιμο να προχωρήσουμε σε Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου και ώρα 8:30 μ.μ., στο Ξενοδοχείο "LOTUS", Xίου και Φαβιέρου - Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα - στάση Μετρό: Μεταξουργείο. (το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 50μ. από το Μετρό).

Σκοπός της Γενικής Συνέλευσης είναι η επανενεργοποίηση του Συλλόγου μας (Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών και Αποφοίτων του Τμήματος Ελληνικός Πολιτισμός του Ε.Α.Π. - "ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.ΕΛ.Π.-ΕΑΠ), προκειμένου η προσφυγή να γίνει από τον φορέα μας, ώστε να αποφύγουμε χρονοβόρα γραφειοκρατικά κωλύματα, καθώς και αυτά που προκύπτουν λόγω της διασποράς μας σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τις κινήσεις που προτιθέμεθα να κάνουμε από εδώ και στο εξής καθώς και για τις υποχρεώσεις που έχει ο καθένας μας, σχετικά με την προσφυγή.

Η Γενική Συνέλευση είναι ανοικτή σε όλους.

Εφόσον ενδιαφέρεστε και έχετε το χρόνο και τη δυνατότητα, μπορείτε να παραστείτε, ανεξαρτήτως του αν είστε φοιτητές ή απόφοιτοι, εφόσον βάσει του καταστατικού του Συλλόγου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι.

Επομένως υπάρχει η δυνατότητα να ενημερώσετε και όσους άλλους φοιτητές/αποφοίτους γνωρίζετε, που μπορεί να ενδιαφέρονται για το θέμα.

Επίσης υπάρχει το περιθώριο, εφόσον θέλετε και δεν έχετε τη δυνατότητα να παρευρεθείτε, να εξουσιοδοτήσετε κάποιον γνωστό σας που γνωρίζετε ότι θα παραστεί, να σας εκπροσωπήσει τόσο στη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης, όσο και στις αρχαιρεσίες, αρκεί να έχει επικυρωθεί το γνήσιο της υπογραφής σας σε κάποιο φορέα που νομιμοποιείται να θεωρεί γνήσιο της υπογραφής (π.χ. ΚΕΠ, Αστυνομικό Τμήμα, Τράπεζα).

Για τυχόν διευκρινήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου