Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ; ...


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε να περάσει αδιαμαρτύρητα αυτή η κατάφορη αδικία σε βάρος μας, η οποία επιχειρείται να νομιμοποιηθεί μέσω του συγκεκριμένου Προεδρικού Διατάγματος.
Για το λόγο αυτό έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία προσφυγής στα διοικητικά δικαστήρια, κατά του επίμαχου Π. Δ.

Στην προσπάθεια αυτή καλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν, γιατί είναι δεδομένο ότι όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο περισσότερο ισχυροποιείται η θέση μας.

Επειδή ο χρόνος για την προσφυγή είναι περιορισμένος (60 ημέρες από την δημοσίευση στο ΦΕΚ), παρακαλούμε, εφόσον ενδιαφέρεστε, να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: ellinikospolitismos.eap@gmail.com, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και τα τηλέφωνα που μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα ενημερώνεστε μέσω του blog.

Επιπλέον μπορείτε και εσείς να συμβάλλετε στην ενημέρωση του blog, γράφοντας τις απόψεις σας, τα σχόλιά σας, τους προβληματισμούς σας, καθώς και ό,τι νομίζετε ότι μπορεί να είναι χρήσιμο για την αρτιότερη τεκμηρίωση των θέσεών μας.

Τέλος, διαδώστε το blog σε όλους όσους θεωρείτε ότι μπορεί να ενδιαφέρονται.

ν.μ.

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΕΛΠ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΕΛΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΕ;ΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ;ΠΟΤΕ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ -ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή