Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Ανακοίνωση σχετικά με την πορεία της προσφυγής

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.ΕΛΠ, καθώς και όλους όσους έχουν δείξει ενδιαφέρον για τις ενέργειες του Συλλόγου μας, ότι η νομική διαδικασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας και η προσφυγή κατά του Π.Δ. πρόκειται να κατατεθεί εντός της προσεχούς εβδομάδας.

Επίσης θα παρακαλούσαμε όσους ενδιαφέρθηκαν να συνδράμουν οικονομικά στην προσπάθειά μας και δεν έχουν επιβεβαιώσει τα στοιχεία τους, να τα αποστείλουν στο email: ellinikospolitismos.eap@gmail.com.

Υπενθυμίζεται ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η οικονομική συνεισφορά όλων μας, προκειμένου να καλυφθούν οι δικαστικές δαπάνες για την κατάθεση και εκδίκαση της προσφυγή μας. Το ποσόν ανέρχεται σε 30€ και θα πρέπει να κατατεθεί στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, με αριθμό: 080 959 059 59 (Κατσώρα - Μαυρομμάτη). Επιπλέον θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγραφεί ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας, για τη διευκόλυνση όλων μας.

Υποσημείωση:
Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι έχει εμφανιστεί ευτυχώς μόνο μια περίπτωση κατάθεσης, που πραγματοποιήθηκε στις 09-07-2009, στο Κατάστημα της ΕΤΕ με κωδ. 051 και στην οποία δεν εμφανίζεται όνομα καταθέτη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.ΕΛΠ


Νένα Μαυρομμάτη Γιούλη Αναγνωστοπούλου

1 σχόλιο: